Home Improvement

Published on July 24th, 2018 | by admin

0

Sådan tjekker du disse ægte premium tæpper for deres autencitet

Når ægte tæpper bliver en uundværlig del af hjemmets dekoration, skal man være opmærksom på, at antallet af forfalskere, der prøver at snyde deres kunder stiger. For at spare dig selv penge på falske tæpper har vi samlet en liste over tips for at sikre autenciteten for nogle af verdens mest kendte tæpper:

Således validerer du autenciteten:

MAROKKANSK TÆPPE

ALDER:

De famøse indfødte Barber stammer fabrikerer de fleste marokkanske tæpper. For at tjekke autenciteten for et Berber tæppe skal du derfor tjekke dets alder. Det originale tæppe er et ægte tæppe. Marokkanske tæpper lavet midt i århundredet er gamle tæpper. De vil have skade skræmmer, samt voks- og henna pletter for enden. Men pas på, for samtidig med at efterspørgslen på autentiske marokkanske tæpper er steget, har forfalskere opfundet en syre vasketeknik, der får deres tæpper til at se antikke ud. Gamle tæpper vil have en tydelig refleksion af fortiden, med betydelige restauration og slidte ender og kanter.

OPRINDELSE:

Medmindre dit Beni Qurain er lavet af indfødtes materialer for foden af Atlas bjergene, har du modtaget et forfalsket tæppe. Materialet brugt til at fremstille Beni Qurain bør være 100% fåreskindsuld.

DESIGN OG MØNSTRE:

Til forskel fra de falske modstykker, vil autentiske marokkanske tæpper have personlig værdi. Individualisme er hvad der gør disse tæpper udestående blandt andre tæpper, med deres abstrakte og særprægede mønstre.

VÆVNING:

Vend tæppet og tjek vævningen, hvorvidt det er håndvævet, håndbundet eller maskinlavet. Håndlavede tæpper vil have

FARVE:

Ægte, marokkanske tæpper er lavet fra naturlige farveblandinger fra naturlige ressourcer, grønt kommer fra, og blå kommer fra indigo planten. På grund af tilstedeværelsen af naturlige fibre, har tæppet en hård tekstur samt en vidunderlig farve.

PERSISKE TÆPPER

BAGSIDEN:

Den første ting, du bør tjekke ved disse majestætiske stykker håndværk er bagsiden af tæppet. et autentisk persisk tæppe bør være blødt i bunden såvel som toppen, og bagsiden vil have et mønster, der afspejler den anden side. Et tæppe lavet af syntetiske materialer såsom polyester, nylon og akryl vil have en hård plastik bagside, der holder tæppet sammen.

FRYNSER:

Frynserne er det altafgørende element, der kendetegner et autentisk, orientalsk tæppe. Når et orientalsk tæppe er håndbundet, stikker frynserne ud og holder hele tæppet sammen. Vend tæppet og tjek om frynserne er limet eller syet på.

HÅNDBUNDET:

Dette gælder for de fleste højkvalitets premium-tæpper. Hvert autentisk, orientalsk tæppe er lavet af håndværkere med stor erfaring, når det kommer til at håndbinde tæpper, endda til det punkt, hvor håndværket bliver familiens arvestykke. Kun trænede håndværkere fra Iran kan lave autentiske persiske tæpper ved at inkorporere specielle håndbindingsteknikker.

DYRESKINDS TÆPPER

KOSKINDSTÆPPER:

UDSEENDE OG FØLELSE:

Et ægte koskindstæppe har en blød tekstur i modsætning til det slidte håndværk fundet i falske koskindstæpper.

PRIS:

Derudover skal du være på vagt, hvis en sælger tilbyder et tæppe til en mistænkelig lav pris, da disse slags tæpper har store omkostninger og er meget dyre investeringer.

FÅRESKINDSTÆPPE:

PELS:

Hiv i tæppet. Uld er naturligt slidstærkt, hvilket betyder at det bøjer uden at gå i stykker. Du kan strække tæppet og se, at det vender tilbage til sin originale form, efter du har givet slip.

Tjek om pelsens farve passer med uldens farve og har en ligelig fordelt tekstur over hele overfladen. Medmindre adskillige pelse er syet sammen, vil ægte fåreskindspels have en særpræget form, og vil ikke være massive.

Der er adskillige andre faktorer, du bør lægge mærke til, når du køber et ægte tæppe. Du kan købe autentiske tæpper, gulvtæpper, hovedpuder osv. i onlinebutikkerne. Husk altid at spørge efter billeder, hvis den pågældende side ikke viser dem.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑